Olivia Ster, anunț important în legătură cu mariajul ei cu Andi Moisescu!

Olivia Steer, o controversată persoană publică, și vedeta de la Pro TV, Andi Moisescu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc.

Olivia Steer, anunț important în legătură cu mariajul ei. Recent, cei doi au au împlinit 15 ani de când și-au unit destinul, iar soția lui Andi Moisescu a postat un mesaj scurt care valorează cât 1.000 de cuvinte. În dreptul mesajului, ea a postat și o fotografeie în care apare cu un superb buchet cu flori în brațe.

Olivia Steer, anunț important! After 15 years of marriage, we still do” / “După 15 ani de mariaj, noi încă o facem (n.r.: aniversarea)”

Citește și: Românii au talent dă startul celui mai tare sezon de până acum. Concurenţii vor sfida limitele gravitaţiei

Cum au reușit să aibă o o căsnicie atât de lungă?Potrivit specialiștilor, partenerii care au ajuns până aici, au reușit asta pentru că s-au protejat reciproc şi au suficientă energie ca să meargă mai departe în viață, potrivit simpaticul.ro.

 

Olivia Ster, anunț important. Reamintim că Olivia Steer, cunoscută pentru stilul ei de viața sănătos, a vorbit în premieră despre reacția pe care a avut-o atunci când fiul ei, David, în vârstă de 11 ani, i-a zis că nu mai vrea să fie vegetarian.

Vedeta povestește că băiatul ei a venit de la școală și i-a zis că a luat această decizie. Olivia Steer și Andi Moisescu au împreună doi băieți, David și Luca, pe care încearcă să îi crească într-un mediu deschis și sănătos.  Ca urmare, Olivia Steer a mărturisit că nu i-a picat prea bine această veste.

Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală.

Citește mai mult…