Oglindă, oglinjoară

Filmul zilei și recomandări din programele TV

Oglindă, oglinjoară
Oglindă, oglinjoară

Filmul zilei este „Oglindă, oglinjoară/Mirror, Mirror” și este oferit de Pro TV la ora 22.30. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lilly Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott, bogatul moştenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgosteşte de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului. Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător.

Pentru că nici nu se putea altfel, majoritatea filmelor au ca temă Crăciunul: „Salvați Crăciunul” (TVR 2, 20.10), „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” (Pro TV, 20.30),„Iosif” (Kanal D, 22.00), „Crăciun printre străini” (Pro Cinema, 22.00) „Crăciun la Riviera” (TVR 2, 22.40), „În căutarea lui Moș Crăciun” (Prima TV, 0.00).

La ora 16.45, Kanal D vă invită să urmăriți emisiunea „Îmi place să-ți mulțumesc”, prezentată de Teo și Liviu Vârciu. TVR 2 are două emisiuni de suflet: la 15.10 „Ia-mă acasă de Crăciun” și la 22.00 „Colinde americane cu Jane Seymour”. La ora 20.00, Paprika TV ne învață „Să economisim cu Jamie”, iar Viasat are două premiere: „Arhivele familiei Medici”, la 16.00 la Viasat History, și „Doi panda îndrăgostiți”, la 19.15 la Viasat Nature.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X