Ofițeri începători

Sezonul patru al serialului a ajuns la final. Ultimul episod este difuzat de Diva Universal luni, la ora 21.00

Ofițeri începători
Ofițeri începători

În acest final de sezon, poliţiştii de la Divizia 15 ajung din nou să-şi rişte viaţa în timp ce îşi fac datoria. Răspunzând unui apel fals la 911, Chloe şi Andy cad victimele unui schimb de focuri pus la cale de cineva care are de reglat nişte conturi cu poliţia.

În ultimul episod, în urma recentului atac, echipa profund zguduită trebuie să stabilească o conexiune între cel care a tras şi Oliver Shaw, apoi să-i exploreze trecutul şi să încerce să dea de urma acestui om.

Ofițeri începători (Rookie Blue) este un serial de televiziune canadian, o dramă polițistă care urmărește viețile unui grup de tineri polițiști din cadrul Diviziei 15, care, în primul sezon al producției, tocmai absolviseră Academia. Fiecare dintre aceștia trebuie să învețe nu numai cum să facă față datoriei de polițist, ci și cum să împace meseria cu problemele personale și așteptările familiilor și ale prietenilor. Vom afla, pe parcursul episoadelor, că sunt responsabili de propriile alegeri și vor învăța pe propria lor piele că niciun antrenament nu te pregătește suficient pentru probele vieții.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X