Totul s-a întâmplat în 2015, în vremea când premierul României era Victor Ponta.

O delegație a țării noastre a fost în Qatar. Printre cei prezenți atunci în acea țară, în delegația românească, era și Bogdan Chirieac.

La un moment dat, de față fiind și premierul Ponta, dar și Raed Arafat, a venit un reprezentant al statului Qatar și l-a lăudat pe medicul care a realizat un sistem de urgență eficient în România.

”A venit reprezentantul statului Qatar, nu glumesc, şi i-a oferit greutatea sa în aur ca să facă sistemul de urgenţă în Qatar”, a povestit Chirieac, după cum consemnează site-ul www.dcnews.ro.

Citește și: Informația momentului pentru români! Raed Arafat, despre perioada de vârf a coronavirusului în Romțnia: „În perioada Paștelui...”

În fața acestei oferte, Raed Arafat a răspuns clar, negativ. ”Nu, eu cu România”, a fost replica medicului.

”Am fost martor ocular!”, dă asigurări analistul politic.

Dezvăluirea sa a fost confirmată, de data asta la postul România TV, de Victor Ciutacu și de Victor Ponta, martori ai acelui moment.

”Eu sunt, mărturisesc, unul dintre martorii acelei discuţii, iar al doilea martor viu e Victor Ponta, şi la vremea respectivă era prim-ministru şi era la aceeaşi masă la care eram eu, domnul Arafat şi domnul Chirieac”, a spus Victor Ciutacu.

“Da, pot să confirm, dincolo de spectaculozitatea ofertei în aur”, a adăugat Victor Ponta.