evzmonden.ro Web analytics

Obiceiul cumpărăturilor, distrus după căsătorie. Cât suferă femeile măritate

Obiceiul cumpărăturilor, distrus după căsătorie. Cât suferă femeile măritate
Obiceiul cumpărăturilor, distrus după căsătorie. Cât suferă femeile măritate

După căsătorie, când soții țin banii la comun, multe femei măritate se văd nevoite să dea socoteală soților lor până și pentru o pereche de chiloți cumpărată!
Este un adevăr crud cu care se confruntă deseori femeile după căsătorie: obiceiul cumpărăturilor este drastic modificat și, în cele mai multe cazuri, într-o perspectivă negativă.
Înainte de căsătorie sau chiar înainte de o relație serioasă în care partenerii locuiesc împreună și împart cheltuielile casei, femeile își împărțeau banii după bunul plac. Asta nu înseamnă neapărat că-și cheltuiau tot venitul pe haine, tratamente faciale și vizite la coafor, ci pur și simplu își permiteau să-și ia un obiect vestimentar nou când aveau nevoie, când își doreau, fără să dea niciun fel de socoteală. Așadar, dacă se întrevedea o nuntă, ele puțeau să se ducă să-și cumpere ce rochie considerau că le vine bine fără să a€œanunte în casa” faptul că vor cheltui XXX lei pe rochia respectivă. La fel și cu orice alt articol vestimentar.
Mai mult, femeia nemăritată sau neimplicata într-o relație foarte serioasă nu trebuia să aștepte să i se rupă blugii pentru a-și cumpără o nouă pereche de jeanși. Un articol vestimentar putea fi cumpărat doar pentru că îi place, nu neapărat pentru că avea absolut nevoie de el.

La fel și în ceea ce privește manichiura, pedichiură sau tunsul și vopsitul la coafor. Acestea sunt considerate obiceiuri firești care nu se pun în niciun fel de discuție în cazul femeilor nemăritate. Din venitul lor, mare, mic sau mediu, își  permit să plătească ocazional serviciile unei manichiuriste, unei cosmeticiene sau ale unui hairstylist. De ce? Pentru că au muncit de banii aia și sunt, în realitate, absolut necesare pentru a arată îngrijit.

Continuare pe Lyla.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X