Oana Zavoranu revine in centrul atentiei! Vedeta le ataca dur pe DIVELE din showbiz: „Care e faza cu fundul de vadana de zici ca aveti toate pampers?”

Oana Zavoranu revine in centrul atentiei! Vedeta le ataca dur pe DIVELE din showbiz: „Care e faza cu fundul de vadana de zici ca aveti toate pampers?”
Oana Zavoranu revine in centrul atentiei! Vedeta le ataca dur pe DIVELE din showbiz: "Care e faza cu fundul de vadana de zici ca aveti toate pampers?"

Oana Zavoranu revine in centrul atentiei! Vedeta le ataca dur pe DIVELE din showbiz: „Care e faza cu fundul de vadana de zici ca aveti toate pampers?”

Oana Zavoranu este profund iritata de felul in care aleg sa arate diverse dive din lumea mondena. Bruneta le-a transmis un mesaj dur celor care se straduiesc sa copieze genul lui Kim Kardashian.

„Băi nene, ce e cu moda asta cu toate diforme așa?  Adică care e fază cu fundul de vădană de zici că aveți toate pampers, talia anorexică, umerii mici și înghesuiți??. Adică aia cu 90-60-90 e obosită,sau ce ? De unde Doamne ferește ați apărut toate cu formele astea de desene animate? Voi nu va mai uitați în oglindă?  Păi vă trebuie în partea de sus bluză de la XS și în jos la pantaloni 40 sau gen L… Nu vă dați seama că nu mai păstrați proporțiile între partea de sus și aia de jos? Sus ești una și jos ești din alt film? Cum adică? Și gleznele nu contează? Alea de ce nu le subțiați ?… că glezna e mega importantă la o femeie care are „rasă”… dacă știți ce e aia..! Alea pot fi că butucii?

Alea nu sunt tot ale voastre… și genunchii la fel… n-am auzit de una să își îngrijească gleznele sau genunchii… toate vă ocupați numai de funduri cât casa și buze de nu mai puteți pronunța cuvintele normal. Voi sunteți pe treaba voastră?… Și astea care cresc văzânduvăa, fac și ele la fel ?. Cum vine asta, să îmi explice și mie cineva? Adică nu mai e frumos ca femeie să ai umerii zvelți și oarecum lați și drepți, și bazinul îngust, cu șolduri proporționale cu umerii, gen?

Ce e în capul vostru de vă faceți toate ca rața aia de Kardashian?…. că acu’ m-am prins de fază… Eu înțeleg că o admirați și mimați ca maimuțele tot ce face că nu aveți pic de personalitate, dar totuși…

Zici că v-a pus văl pe ochi, pitică, cu picioarele scurte și groase, fundul jos și diform, ăsta e idealul vostru în viață… Puteți s-o copiați să faceți bani fără vreun talent (nu e greu la voi asta cu lipsa talentului), aici da, felicitările mele pentru ea, dar la corp…???? Plizzzz. V-ați dilit? Pe bune…ș i ochii am văzut că aveți tendința să îi faceți de chinezi pe diagonală așa, trageți de ei pe oblic, ciudat rău… cu pomeții proeminenți, de zici că vă bate mereu cineva numai în pomeți, și bărbia țuguiată așa…

Toate vă copiați pe toate între voi așa ca bezmeticele, gen, dacă mă uit la una, vă văd pe toate ?. Ce Doamne iartă-mă modă aveți băi frate în capul ăla? Scuze… care cap? Oana ?”, a scris Oana pe pagina sa de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X