}

Oana Zavoranu, petiție online împotriva numirii în funcție a lui Tudy!

Oana Zavoranu, petiție online împotriva numirii în funcție a lui Tudy!
Oana Zavoranu, petiție online împotriva numirii în funcție a lui Tudy!
Autor:

După ce fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Tudy, a fost numit în funcția de viceprimar al Capitalei, aceasta a decis să facă o petiție online pentru a bloca această numire în funcție.

Pe internet circula două petiții pentru demiterea lui Tudy de la Primaria Capitalei, iar una dintre ele a fost lansată de Oana Zavoranu.

” Să începem săptămâna cu noutați despre noul „Uigabal” viceprimar. Putem schimba aceasta problemă doar unindu-ne.
Vă aștept să semnați cei care vor sa schimbe ceva în țara asta”, a scris Oana pe pagina personală de socializare în urmă cu o oră.

A doua petiție a fost lansată de Alex Tocilescu, fost candidat la Consiliul General al Bucurestiului pe listele partidului Monicai Macovei, anunță stirileprotv.ro.

„Este penibil, jenant si jignitor pentru noi, bucureștenii, ca Tudy Ionescu să aiba o funcție reprezentantiva pentru orasul nostru”, a scris initiatorul.

Mai mult, viceprimarul Capitalei susține ca nu aparițiile mondene l-au adus în această  functie importantă, ci pregătireape care o are şi experienţa acumulată de-a lungul timpului.

„Tudy”: „Munca mea e cea pe care o vedeți aici. Viața mea personală nu o discut.

Tudy-si-Oana tudy

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X