Oana Zăvoranu formează un nou cuplu cu nimeni altul decât cu Conrad Mericoffer, actorul care l-a interpretează pe Mihai Lăzărescu în serialul “Fructul oprit”. Vedeta nu s-a despărțit de Alex Ashraf, pentru că relația cu celebrul actor rămâne doar în serialul în care va juca Oana.

Oana Zăvoranu le pregăteşte surprize uriaşe fanilor ei, care aşteaptă cu sufletul la gură începerea noului serial, “Sacrificiul”. Pentru că mereu și-a ținut admiratorii la curent cu tot ceea ce face, Oana Zăvoranu le dezvăluie acestora doar câteva date din secretele personajului său. După ce s-a aflat că aceasta va interpreta rolul Divei, o femeie apetisantă şi foarte frumoasă, acum s-a aflat şi cine este bărbatul alături de care va forma cuplu în serial. Acesta este nimeni altul decât Conrad Mericoffer, cunoscut şi din serialul “Fructul Oprit”, scrie spynews.ro.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

“El este Bobi, ‘soţul’ meu din serial. Merită să urmăriţi ce fel de căsnicie avem. Eu zic că e sarea şi piperul, dar asta veţi decide voi din toamnă, când vom intra în casele voastre cu tot ce avem noi mai bun ca actori. Love, Diva”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Recent, Oana Zavoranu,  pe numele adevărat Ioana Zavoranu,  a declarat pentru Xtra Night Show de ce Ruxandra Ion i-a oferit un rol principal in cel mai recent serial produs de ea.

Așadar Oana revine în forță pe platourile de filmare, unde o va interpreta pe Diva, un personaj complex, din noul serial Sacrificiul  ce va fi difuzat la Antena 1, începand cu aceasta toamna.

Diva si Bogdan au o locuinta impresionanta la marginea Bucurestiului, in mijlocul unui peisaj de poveste. Diva este o celera femeie de succes, care a ales cariera in locul familiei.