Oana Zăvoranu LOVEȘTE din nou în mediul virtual. Este INCREDIBIL ce a spus despre femei

Oana Zăvoranu LOVEȘTE din nou în mediul virtual. Este INCREDIBIL ce a spus despre femei
Oana Zăvoranu LOVEȘTE din nou în mediul virtual. Este INCREDIBIL ce a spus despre femei
Autor:

Oana Zăvoranu LOVEȘTE din nou în mediul virtual. Vedeta a reușit să își ia fanii prin surprindere după ce a postat un mesaj pe contul personasl de socializare, dedicat femeilor „false și invidioase”. Fanii vedetei au reacționat imediat și i-au dat dreptate acesteia.

„Decât falsă, invidioasă, lipsită de carismă și personalitate, fadă și păguboasă, mai bine directă, sinceră, carismatică, plină de personalitate, puternică și norocoasă ca mine ?”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram, acolo unde a și postat o fotografie cu ea.

„Ești o persoană cum nu întâlnești la tot pasul, felicitări ,  Superbă foc,  Ține-o tot așa, mă regăsesc în felul tău de a fi’, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Intr-un exces de siceritate, Oana Zăvoranu le-a spus oamenilor, tot într-un mesaj virtual,  cum ar trebui să fie și ce ar trebui să facă.

„Dacă vreau să știu câte „parale’ face o persoană, clar mă uit la următoarele 10 lucruri:

  1. Dacă are unghiile curate și tăiate (exclus ghearele), camuflatoare de jeg care se acumulează de la machiaj și praful zilnic, precum și o pedichiură naturală îngrijită, oja este o opțiune, eu nu folosesc, dar nu o condamn sub vreo formă.
  2. Dacă are mustața epilată (în cazul femeilor), în cazul bărbaților părul tuns din nas.
  3. Dacă are pantofi frumoși și îngrijiți, ceva deosebit este întotdeauna un plus și adaugă „greutate’ oricărui outfit”, a spus Oana Zăvoranu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X