Oana Zavoranu l-a facut de ras! Dezvaluiri incendiare despre barbatii care i-au trecut prin asternuturi: “Sta rau de tot la capitolul amor, prost-prost!”

De cate ori a avut ocazia, bruneta a mai aruncat cu o sageata in fostul sau sot, Pepe! De aceasta data, nu doar artistul a fost vizat, ci si ceilalti fosti iubiti ai Oanei Zavoranu.

In urma cu ceva vreme, la capitolul sex, vedeta i-a facut de ras pe cei care i-au trecut prin asternturi: „Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove (Gabriel Coveşeanu) nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa”.

Citește și: Un specialist spulbera miturile! Bautura care poate aprinde scantei in asternuturi

Oana Zavoranu este o persoana foarte controversata in showbizul romanesc, un motiv al celebritatii sale fiind si nenumaratele scandaluri la care a luat parte. In acest moment vedeta formeaza un cuplu cu palestinianul Alex Ashraf. Cei doi si-au unit destinele in iunie 2016.