Oana Zavoranu ii declara RAZBOI lui Pepe in Saptamana Mare! Este INCREDIBIL ce ii cere VEDETA fostului ei SOT: „Am fost supusa unei presiuni psihice de neingaduit…”

Oana Zavoranu ii declara RAZBOI lui Pepe in Saptamana Mare! Este INCREDIBIL ce ii cere VEDETA fostului ei SOT: „Am fost supusa unei presiuni psihice de neingaduit…”
Oana Zavoranu ii declara RAZBOI lui Pepe in Saptamana Mare! Este INCREDIBIL ce ii cere VEDETA fostului ei SOT: "Am fost supusa unei presiuni psihice de neingaduit..."

Cand toata lumea credea ca apele s-au linistit intre Oana Zavoranu si Pepe, se pare ca razboiul e departe de a se sfarsi! In calitate de persoana vatamata, frumoasa bruneta va merge la sectia 10 de Politie pentru a da declaratii.

In 2011, Pepe isi acuza fosta sotie ca i-a luat 75.000 de euro din seif, dar si ca  i-a vandalizat casa in urma despartirii.

Peste cativa ani, cererea lui Pepe a fost respinsa, fiind considerata nefondata, insa pentru Oana Zavoranu nu a fost suficient. Vedeta ii cere acum fostului sot despagubiri morale si materiale în valoare de 500.000 de euro, notează Click! Bruneta este de parere ca in perioada 2011-2016 i-a fost stricata reputatia, fiind considerata o hoata. Aceste fiind spuse, vedeta isi doreste sa fie despagubita.

”După aproape şase ani în care am fost nevoită să mă prezint la poliţie şi la instanţele de judecată, supusă unui linşaj mediatic şi unei presiuni psihice de neîngăduit, considerată ”hoaţă” de opinia publică, mi-am dovedit nevinovăţia. Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, se arata in comunicatul trimis de aceasta.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X