evzmonden.ro Web analytics

Oana Zăvoranu a CRITICAT DUR femeile care alăptează în public: ” Îmi vine de-a dreptul să vomit!”

Oana Zăvoranu a CRITICAT DUR femeile care alăptează în public: ” Îmi vine de-a dreptul să vomit!”
Oana Zăvoranu a CRITICAT DUR femeile care alăptează în public: ” Îmi vine de-a dreptul să vomit!”
Autor:
Oana Zăvoranu a criticat dur femeile care alăptează în public. Vedeta și-a spus punctul de vedere într-o emisiune TV.

Recent, Oana Zăvoranu le-a declarat război mamelor care alăptează în public, după ce mai multe vedete, printre care şi Cristina Şişcanu Ionescu, soția moderatorului TV Mădălin Ionescu, au militat pentru hrănirea bebeluşilor în public. Oana susţine că acest lucru este unul îngrozitor şi grotesc, potrivit Cancan. 

Oana a vorbit pentru prima oară despre un copil. Actrița a susţinut că nu vrea să rămână niciodată însărcinată şi că s-a gândit să apeleze la o mamă purtătoare, după cum a precizat pentru o emisiune de televiziune.

Este sau nu bine ca mamele să alăpteze în public? Da, este o problemă a multor persoane, dar nu și a mamelor care alaptează. Acest subiect se numără printre cele mai importante în rândul femeilor și a împărţit ţara în două. Deși îi mulțumește mamei sale, Oanei Zăvoranu a fost fermă și a spus un NU hotărât. Mai mult, o atacă pe Cristina Şişcanu Ionescu, cea care militează pentru hrănirea bebeluşilor în public și care a expus de câteva ori, pe rețelele de socializare, fotografii în ce își alăptează copilul în public.

„Tu mă vezi pe mine cu burta mare, cu degetele umflate ca nişte cârnaţi, cu picioarele să nu-mi mai intre în adidaşii ăştia frumoşi, cu nasul cât jumătate din faţă şi pe urmă să mă morfolească de ţâţe pe mine… ce ai făcut, bă, băiatule?! Şi tu ai fost la fel, şi tu ai făcut la fel… Mulţumesc, mamă, în cazul ăsta îţi mulţumesc că ai răbdat. Eu, în vecii vecilor amin, nu există să-mi fie mie ţâţele… Nu, n-ai să vezi. Şi când le mai vezi că pozează cu burta aia aşa. Dar de ce, când vrei abdomen plat… Am auzit multe mame spunând aceleaşi lucruri, dar când au născut s-au schimbat radical. Păi, şi până să naşti… Sunt doar nouă luni! Ce ai făcut, bobiţă?! Mie îmi place să dorm pe burtă, nu, nu există. Ideea asta cu alăptat în public, cum face Şişcanu… îmi vine de-a dreptul să vomit! Cum să scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla să… mua, mua, mua. Păi, copilul ăla nu trebuie să aibă un loc aseptic, curat…”, a răbufnit Oana Zăvoranu.

Soțul Magdei Vasiuliu a cerut AJUTOR pe internet! ”Este urgent și foarte important pentru Vlad!”

Cezara Dafinescu: „Am fost și SOȚIE, și AMANTĂ”

Cristina Șișcanu i-a dat replica Oanei: „A fost un gest absolut firesc. Nu m-am gândit că o astfel de întâmplare poate să genereze asemenea reacţii. Nu am crezut că e atât de greu de trăit în normalitate”, a spus vedeta.

Dar Oana Zăvoranu și-a ieșit din minți și a spus: „Păi ce diferenţă e între tine de l-ai făcut pe bărbatul tău de zici că e doică. Cred că ăla îi dă să sugă când nu-i dai tu. Cum mă, când ţi-e lumea mai dragă, şi vrei să fii cică sexy, scoţi ţâţa şi să i-o bagi lu’ ăla în gură. Că eşti la mall, că eşti pe stradă, este ceva îngrozitor, grotesc, poate să mă înjure o mie de alăptătoare. Deci, alăptatul, dacă vreţi să vă morfolească de ţâţe careva… De ăsta mic vorbesc, că soţul sau iubitul poate să te morfolească. Dar astea care vreţi să vă morfolească copiii, lăsaţi-ne nene să murim de bătrâneţe”

Discuțiile nu s-au oprit aici, Oana a dezvăluit ce reacţie ar avea în momentul în care ar vedea o mamă care îşi hrăneşte copilul în public: „Deci, eu s-o văd pe Şişcanu asta sau pe alta cu ţâţa aşa, i-aş da cu geanta, i-aş zice să plece de aici. Ele chiar au făcut o campanie pentru alăptarea în public. Îţi dai seama că toate nevorbitele şi neapărutele, cu ce să apară Şişcanu, zi şi tu… Decât cu ţâţa aşa, fleoşc”, a spus vedeta, potrivit aceleiași surse.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X