evzmonden.ro Web analytics

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu vrăjitoarele: “Mă simt …”

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu vrăjitoarele: “Mă simt …”
Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu vrăjitoarele: "Mă simt ..."

După ani de procese, Oana Zăvoranu și-a recuperat mașina de la prietenele ei vrăjitoare, care au păcălit-o şi i-au cumpărat un automobil în valoare de zeci de mii de euro, cu doar cinci mii de euro. 

Ea își declară Victoria pe Facebook: „maşinuţa mea greu încercată are un număr frumos şi toate actele în regulă. Mă simt victorioasă în lupta mea, indiferent că ea a fost urmarea unor greşeli de neconceput pentru mine. Important este că pot circula cu ea! După şase ani de proces, mi-am luat-o înapoi. Tăria de caracter, perseverenţa şi tenacitatea dau întotdeauna rezultate!”

Oana Zăvoranu mai mărturisește că nu are regrete și că știe care-i sunt idealurile.

„Nu mă uit înapoi niciodată. Eu nu trăiesc cu păreri de rău, nu trăiesc cu regrete. Nu, eu mă uit numai în prezent şi înainte. Ştiu foarte bine ce vreau să fac, ştiu foarte bine care sunt ţelurile mele şi nu stau. Dacă aş sta să mă lamentez sau să-mi pară rău nu mi-ar folosi oricum la nimic.”

Sursa: Evz.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • I-a dat Dumnezeu sestule si Zavorancei, dar nu i-a dat de toate. E mai saraca cu duhul, biata de ea. Nu e singura, dar macar ceilalti stau in banca lor. Dar sa apari public sa-ti etalezi prostia, ba sa incerci sa o ridici la rang de virtute, asta e ceva ce nu mai inteleg. Oricine poate fi inselat sau excrocat, dar sa crezi in vrajisi vrajitoare in secolul acesta… Ptiu! … du-te invartindute si ascundete undeva ca esti proasta peste limita legala!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X