}

Oana Zavoranu are un SECRET! Vedeta a dezvaluit care este cheia unei siluete de nota 10 – FOTO

Oana Zavoranu are un SECRET! Vedeta a dezvaluit care este cheia unei siluete de nota 10 – FOTO
Oana Zavoranu are un SECRET! Vedeta a dezvaluit care este cheia unei siluete de nota 10 - FOTO

Oana Zăvoranu a ajuns la 45 de ani, dar această vârstă nu o împiedică să arate mult mai bine decât multe din puștoaicele mult mai tinere.    

Pe pagina sa de socializare, Oana Zavoranu o imagine realizata in timpul unui tratament. Bruneta sustine ca isi permite sa manance tot ce isi doreste, atata timp cat se duce la salon pentru a-si intretine silueta.

„Ţin mult la corpul meu, şi implicit la cum arăt, pentru că nu ţin regimuri şi mănânc numai nenorociri și atunci, din când în când, sunt fidelă unui aparat care îmi tonifiază musculatura într-o oră (de minim trei ori pe săptămână), îmi arde grăsimile și, după, am o febră musculară… dar merită tot. Ador jucăria asta și cred că merită să mi-o achiziționez și eu, decât să merg la un centru spa de trei ori pe săptămână pentru ea! Voi vedea… Rezultate chiar se văd: mușchii sunt ridicați, tari și tonifiați, chiar dacă printr-o metodă departe de cea clasică… Pentru mine, e tot ce îmi trebuie, plus alte masaje. 

Nu am să spun să spun cum se cheamă și unde o fac, că n-am de ce. (…) Doar că aparatul chiar e eficient și vi-l recomand. După o oră de asta, urmează o oră de masaj zdravăn (…)”, a scris Oana Zavoranu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X