evzmonden.ro Web analytics

Oana Zăvoranu, APEL DISPERAT: „OFER 1.000 DE EURO RECOMPENSĂ CELUI CARE O GĂSEȘTE!”

Oana Zăvoranu, APEL DISPERAT: „OFER 1.000 DE EURO RECOMPENSĂ CELUI CARE O GĂSEȘTE!”
Oana Zăvoranu, APEL DISPERAT: „OFER 1.000 DE EURO RECOMPENSĂ CELUI CARE O GĂSEȘTE!”

Oana Zăvoranu, stăpâna unui feline pierdute își caută înnebunită animalul de companie. De duminică, de când a dispărut pisicuța Riri, vedeta a cerut ajutor admiratorilor pentru a-şi găsi comoara rătăcită.

Oana Zăvoranu are parte de o adevărată dramă. Ea și-a pierdut una dintre pisici pe care o iubea foarte mult. Într-un moment de neatenție, vedeta a deschis fereastra, iar pisica a sărit pe geam. Vedeta oferă recompensă substanțială celui care o va găsi pe Riri. Mai exact, persoana care îi va găsi animalul de companie pierdut va primi 1.000 de euro.

În urmă cu câteva ore, Oana Zăvoranu le-a cerut ajutorul admiratorilor pe pagina personală de socializare, în speranța că cineva o va găsi pe Riri, pisicuța ei de doar 4 luni și jumătate.

„Am pierdut-o pe Riri în această seară (duminică, 11 februarie n.r), în jurul orelor 19:00 pe strada Andrei Mureșeanu, nr 20, zona Dorobanți, Răspunde la numele de Riri, este fetiță, este gir închis, slăbiță, în jur de 4 luni și jumătate. Are o zgardă roz cu puțin alb la gât. E speriată poate acum. Rasa: albastru de Rusia! Este sufletul meu! Vă rog dacă știți ceva, dați-mi un mesaj. Sau sunați la nr. de telefon 0729.911.310. Ofer recompensă substanțială celui care mi-o aduce. Rog seriozitare. Găsitorul lui Riri va primi 1.000 de euro. Bani în mână!”, a scris soția lui Alex Ashraf, pe Facebook.

Până la ora actuală, actrița în vârstă de 44 de ani nu a găsit-o pe Riri, dar nu renunță: „Nu am găsit-o! O căutăm! Am pus în curte afară bobițe și litiera ei. Sperăm să o găsească cineva, să sune și să-i oferim recompensa promisă! (…) Am lăsat geamul deschis la baie cinci minute şi a ridicat plasa. A sarit de la mezanin unde avem noi apartamentul. Totul aşa de repede…nu ştiam că poate ridica plasa. Era foarte speriată şi până am ajuns noi, de sperietură a fugit”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X