Oana Zavoranu a vorbit despre participarea la Exatlon! Vedeta este enervata la culme: „Au facut asta pentru a-si face reclama pe numele meu.”

Oana
Oana Zavoranu a vorbit despre participarea la Exatlon! Vedeta este enervata la culme: "Au facut asta pentru a-si face reclama pe numele meu."

Oana Zavoranu a vorbit despre participarea la Exatlon! Vedeta este enervata la culme: „Au facut asta pentru a-si face reclama pe numele meu.”

Oana Zavoranu a facut lumina in privinta participarii sale in cadrul emisiunii Exatlon, difuzata de Kanal D. Vedeta le-a raspuns curiosilor, iar cu ocazia asta a dezvaluit si motivul pentru care nu ar participa vreodata la o astfel de emisiune.

„Se tot auzea că mergi la Exatlon… e adevărat? Te-ai duce? Războinici sau faimoși?”, a fost intrebarea pe care un internaut i-a adresat-o Oanei Zavoranu.

Vedeta i-a raspuns, insa raspunsul sau a fost unul extrem de dur: „O mizerie mincinoasă! Nu m-aș duce niciodată în asemenea emisiuni de umilință… Au făcut asta pentru a-și face reclamă pe numele meu. Nu a fost niciodată pusă problema asta, a fost o minciună sfruntată… niciodată”.

In momentul in care a fost intrebata daca are o prietena de suflet, Oana Zavoranu a oferit un raspuns care nu lasa loc de interpretari: „Nu, îl am pe soțul meu care le înglobează pe toate… soț, prieten, tată, mamă, frate… și mă simt superb așa… Niciodată nu mi-a plăcut să trebuiască să port zeci de discuții cu tot felul de amice… Interveneau mereu gelozii absurde între ele… Pfff… n-am eu răbdare de așa ceva… Sunt mai singuratică uneori… am momente lungi când simt nevoia să fiu lăsată în pace”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X