Oana Zăvoranu a rupt tăcerea! Dezvăluiri EXPLOZIVE: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”

Odată cu vestea despărțirii lui Mihai Mitoșeru de soția sa, Noemi, ies la iveală detalii din viața lui Mitoșeru. Invitat la o emisiune, Mihai a recunoscut că a avut o relație cu Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au participat la o emisiune, în cadrul căreia au făcut dezvăluiri picante. În stilul ei haios, Oana a recunoscut că a avut o relație cu Mihai Mitoșeru, înainte ca ea să fie iubita lui Pepe.

Oana a recunoscut că a trebuit să facă un compromis pentru a ajunge la inima lui Mihai Mitoșeru. Bruneta a apelat la Oana Roman, cea care îi este și acum prietenă foarte apropiată lui Mihai.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila”, a recunoscut Oana Zavoranu.

Relația celor doi nu a rezistat din cauza geloziei pe care o manifesta Oana.

„Era geloasa. Vrei să recunosc? Mi-a zis să șterg toate numerele de telefon de la femei”, a spus Mihai.

Mihai Mitoseru a povestit că Oana era atat de geloasă, încât ajunsese să îi interzică să meargă la spectacole.

„Este ceva imposibil între mine și Mitoșeru. Când și-a rupt piciorul, am zis Doamne ajută că sta acasa. Mă duceam la el și spuneam că ar fi bine să se recupereze cât mai greu” a recunoscut actrița.