Oana Zavoranu a dat VESTEA cea MARE! Fanii sunt in culmea fericirii: „Am simtit mult mai intens dragostea voastra”

Oana Zavoranu a dat VESTEA cea MARE! Fanii sunt in culmea fericirii: „Am simtit mult mai intens dragostea voastra”
Oana Zavoranu a dat VESTEA cea MARE! Fanii sunt in culmea fericirii: "Am simtit mult mai intens dragostea voastra"

Oana Zavoranu a dat VESTEA cea MARE! Fanii sunt in culmea fericirii: „Am simtit mult mai intens dragostea voastra”.

In ultimul timp, Oana Zavoranu a revenit pe micile ecrane, insa ca invitat, ci nu asa cum s-ar fi asteptat fanii sai sa o vada. Recent, Oana Zavoranu a publicat un mesaj adresat fanilor sai, prin intermediul caruia le explica prietenilor virtuali de ce a ales sa lase televiziunea pe locul doi.

„Zilele astea datorită aparițiilor tv mai dese, am simțit mult mai intens dragostea voastră și dorința pe care o aveți să mă întorc în televiziune mai repede sub orice formă…prezentator, invitat, DAR MAI ALES ACTRIȚĂ ??? În acest moment am intrat foarte tare în bussniss-uri, bani, multe…și astea m-au absorbit cu totul…dar nu mi-am uitat niciodată menirea…aceea de ARTIST ♥️”, a scris Oana pe contul de socializare.

Mai mult decat atat, Oana este pregatita sa isi lanseze colectia vestimentara proprie! Despre acest subiect, vedeta a publicat un alt mesaj, in care lasa de inteles ca asteapta cu sufletul la gura sa vada rezultatul.

„Întotdeauna m-am simțit bine în pielea mea și am știut vibe-ul pe care trebuie să îl aibe hainele că să îmi reprezinte stilul…în curând veți putea vedea prima mea colecție vestimentară Oana Zăvoranu ? O să va placă sigur, mă reprezintă pentru că este făcută de mine 100% și o să puteți simți toate cele care îmi iubiți stilul, că puteți să fiți că mine!♊️ Să nu uitați însă, că atitudinea este ESENȚIALĂ ? Big LOVE ,Oana ?”, a scris bruneta pe Intagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X