Oana Zamfir, strigat dupa 23 de ani in presa. Prezentatoarea TV a reactionat dupa adoptarea celor 25 de ordonantelor de urgenta si demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura.

„În atâtea decade ai văzut așa ceva (n.r. i se adresează lui Radu Tudor)?! Mă gândeam astăzi că, de la momentul Ponta baricadat în Palatul Victoria, nu am mai trăit așa momente. Le-ai spus spectaculoase. Trebuie să recunosc că am puțin timp să merg la spectacole în ultimii ani și locurile pe care le frecventez sunt de un real spectacol, adică de bună calitate. Din păcate, după ziua de astăzi, am un gust din ce în ce mai amar”, a spus Oana Zamfir, miercuri seară, într-o intervenție la Antena 3, potrivit DcNews.

Suntem manipulați prin rețelele de socializare

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

„Gustul meu amar este în legătură cu felul în care ne degradăm zi de zi. Nu numai instituțiile, nu numai politica, dar noi… ca societate. Faptul că suntem manipulați prin rețelele de socializare și, într-o zi, decidem să ieșim în stradă, în altă zi decidem să nu mai ieșim în stradă”, a adăugat Oana Zamfir.

„Vreau să știu și eu cine a ieșit, astăzi, în Piața Victoriei împotriva celor făcute aseară de Guvernul României?!”, a mai spus Oana Zamfir. „Poliția Rutieră ca să dirijeze traficul”, a replicat Radu Tudor.

Scuipați-ne la infinit, că noi avem niște criterii dictate de rețelele de socializare

In plua, Oana Zamfir a mai spus: „Eu, după 23 de ani de presă, pe care îi împlinesc chiar anul acesta, nu mai sunt deloc dispusă la compromisuri. Absolut deloc! Și îi sfătuiesc pe cei care ne urmăresc să se gândească bine, pentru că destul este destul. (…) Ne batem joc de noi și de viețile noastre. Cei care cred astăzi că e mai bine să îi tolerăm că sunt răul mai mic… FALS! Niciodată răul nu este mai mic. (…) Mă tem că strigătul meu, ceva mai pătimaș decât altă dată, este în zadar. Pentru că facem cumva să ne merităm soarta. Dați și în obrazul ăsta, și în celălalt, scuipați-ne la infinit, că noi avem niște criterii dictate de rețelele de socializare”, a conchis Oana Zamfir.