Oana Sârbu, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu. A făcut dezvaluiri incendiare

Cântăreața a vorbit despre cea care a fost o  voce importantă în jurnalismul din România.

Reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Ea locuia singură, iar apropiații spun că era în depresie. Vestea morții jurnalistei a căzut ca un trăsnet peste toț, iar cei care au cunsocut-o nu-și pot reveni din șoc. Printre aceștia se numără și Oana Sârbu. Ea a povestit că fiica regretatului comentator sportiv a fost o fată minunată și că era prima ființă care-i spunea ”La mulți ani!” pe 13 mai.

Oana Sârbu, în stare de șoc: Așa s-a decis undeva, cândva….

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

”Așa s-a decis undeva, cândva. Nu mai știu de ea de decenii. Cutremurător! Mă gândesc la un text în limba italiană, pe care mi l-a scos pe loc, în avion, acum 25 de ani. Urma să-l cânt la barul Paradis din Jupiter. Și odată am auzit că mă căutase într-o problemă legată de animale. Ce persoană splendidă. S-a dus lângă tăticul ei, alt om minunat. Prima ființă care-mi spunea ”La mulți ani!” pe 13 mai. Ce fată fină! Ce păcat! Dar cine suntem noi să judecăm? Știu că dansa foarte frumos. Am petrecut câteva momente împreună, în anumite contexte. O fată tare fină, educată”, a declarat Oana Sârbu pentru CANCAN.RO.

Reamintim că înainte ca regretata prezentatoare TV Cristina Țopescu să moară, aceasta i-a trimis un mesaj vocal unuia dintre cei mai apropiați bărbați din preajma sa.

Cristina i-a trimis un mesaj vocal pe Whatsapp unui prieten de-al său, președinteșe asociației Kola Kariola, Marius Chircă. Această înregistrare lamurește mai multe aspecte din ultimele zile ale Cristinei Țopescu.

Citește mai mult…