}

Oana Sarbu, DEZVALUIRI EXPLOZIVE despre RELATIA cu Stefan Banica Jr.: „Eu eram considerată un pic mai sălbatică…”

Oana Sarbu, DEZVALUIRI EXPLOZIVE despre RELATIA cu Stefan Banica Jr.: „Eu eram considerată un pic mai sălbatică…”
Oana Sarbu, DEZVALUIRI EXPLOZIVE despre RELATIA cu Stefan Banica Jr.: "Eu eram considerată un pic mai sălbatică..."

Oana Sarbu, prietena apropiata de-a lui Stefan Banica Jr., a vorbit in premiera despre relatia sa cu celebrul artist. 

„Cu echipa din «Liceenii» nu m-am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Ştefan cu Mihai Constantin erau mai miştocari, erau fii de actori foarte cunoscuţi. Făcuseră un fel de gaşcă. Cesonia Postelnicu era de a lor, fiind mai jovială, era prietenă oficială a lui Ştefan pe vremea aceea. Eu eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu ne am împrietenit şi m-am apropiat de ei”, a declarat actrita, conform de One.ro.

Mai mult decat atat, Oana Sarbu a dezvaluit ca il stie foarte bine si pe Radu, fiul cel mare al lui Stefan Banica.

„Din câte am auzit, am înţeles că vrea să se facă actor şi atunci să urmeze cariera tatălui lui. M-aş bucura foarte mult. Ce să spun, l-aş încuraja. Îmi plac fotografiile lui, este un băiat superb, îl moşteneşte pe tatălui lui, seamănă cu el şi îmi aminteşte de „Liceenii”, sincer. (…) Eu cred că tatăl lui îl sfătuieşte cu cele mai bune lucruri, nu sunt eu în măsură să îi dau sugestii lui Radu, decât dacă mi le cere”, a declarat Oana Sarbu.

Printre fotografiile postate pe contul sau de socializare, Radu Stefan prezinta copia la indigo a lui Stefan Banica jr de pe vremea cand juca in Liceenii, unde a interpretat rolul lui Mihai, baiatul silitor indragostit lulea de colega lui Dana.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X