Și Ștefan Bănică a pățit-o cu femeile. Oana Sârbu a elucidat misterul! La 33 de ani de la apariția filmului „Liceenii”, Oana Sârbu spulberat orice mit legat de iubirea dintre ea și Ștefan Bănică jr. Cântăreața a spulberat mitul, povestind de cine a fost îndrăgostită atunci!

Mulți cinefili, fermecați atunci de chimia dintre Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr., interpreții carismaticelor personaje Dana și Mihai, s-a întrebat dacă între cei doi actori nu există sentimente și în afara platoului de filmare.

Iată că, la 33 de ani de la apariția filmului, Oana Sârbu, în vârstă de 51 de ani,  a elucidat misterul și, mai mult, a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, cine era, de fapt, bărbatul care îi furase inima la vremea respectivă.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Aveam vreo 14 ani când Laurențiu a devenit idolul meu și al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hasdeu din București, unde am învățat. Aparițiile lui de început, perioada când l-am văzut primele dăți în emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred că la «Stelele muzicii și dansului», ne tulburau auzul, simțurile. M-am îndrăgostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste. Încă sunt mândră de el, de ceea ce a însemnat trecerea sa prin adolescența și activitatea mea artistică, dar și prin emoția sufletului meu”, a spus Oana Sârbu pentru Libertatea.

„Laurențiu ne-a răvășit cu apariția lui în luminile reflectoarelor. Era o perioadă când băieții mai nonconformiști erau obligați să-și prindă părul cu agrafe, să nu se vadă că au părul lung, îmi amintesc de Vasile Șeicaru, Ștefan Hrușcă. Laurențiu Cazan a scăpat așa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cântec al său!”, a povestit Oana, care, recent, a avut ocazia să cânte alături de bărbatul de care a fost atât de îndrăgostită:

„Nu mi-aș fi închipuit că vor exista momente unice, să urc pe scenă alături de Laurențiu Cazan, la 36 de ani după ce el și muzica sa au apărut în viața mea! Am cântat «Uită tristețea», piesa cu care m-a fermecat și cu care s-a lansat prin 83”.