Oana Roman rupe gura targului! Vedeta a scapat de inhibitii si s-a fotografiat intr-o ipostaza incendiara, la scurt timp dupa divortul de Marius Elisei.

Oana Roman se simte extrem de bine in pielea sa, a slabit cateva kilograme, asa ca a acceptat sa se fotografieze intr-o ipostaza provocatoare.

Pe pagina sa de Instagram, Oana Roman a postat o fotografie in care apare intinsa pe pat, purtand o lenjerie sexy, informeaza Libertatea.

Si-a anuntat divortul pe pagina de socializare

„Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine.

Nu mai spuneți că vă pare rău

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat”, a fost mesajul vedetei.