Oana Roman, pusa pe fapte mari! Vedeta tine DIETA si a dezvaluit o parte din trucurile sale: „Sunt bune si pentru digestie si pentru sanatate…”.

Oana Roman s-a hotarat sa faca schimbari majore in viata sa! Vedeta a dezvaluit motivul pentru care a hotarat sa renunte la masa de pranz si sustine ca a fost inspirată și de Adelina Pestrițu cu somodieta, însă îi este destul de greu să respecte acest regim, așa că a apelat la alte trucuri.

„Nu reușesc să țin dieta Adelinei Pestrițu în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate. Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă.

Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză. Seara… în general Marius gătește sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot”, a declarat Oana Roman pentru VIVA!.