Oana Roman, MESAJ TRANȘANT adresat presei, după ce mama ei a ajuns la spital: „Vreau sa lămuresc situația…”

Pentru că s-a simțit rău, Mioara Roman a ajuns de urgență la spital, iar presa a vrut să vină cu informații de ultimă oră despre starea de sănătate a fostei soții a lui Petre Roman și au au încercat să i-a legătură cu fiica acesteia, Oana Roman.

Știrea a apărut în presă, iar vedeta a vrut să lămurească situația și a postat un mesaj pe contul personal de socializare: „Având în vedere interesul presei ( am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisa) in legatura cu starea de sănătate a mamei mele precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația”, a spus vedeta pe Facebook.

Citește și: Oana Roman rupe tacerea! Adevarul despre casnicie: "Nu este o rusine"

Legat de starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman a precizat că aceasta nu are nimic grav: „In cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoștinței , am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la Sanador care a sosit in cel mai scurt timp. In urma constatării stării mamei mele s a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca deoarece la Sanador nu erau locuri libere la ATI iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o internare pe o secție de ATI. In urma investigațiilor s a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic nu s au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf.
In acest moment este stabilă, conștientă , coerenta si cooperanta !
Multumesc celor de la Ambulanța Spitalul Sanador si personalului medical si auxiliar de la Spitalul Floreasca.
Este singura declarație pt a înlătura orice fel de speculații alarmiste in presă!”, mesajul Oanei Roman.