Oana Roman – gest incredibil faţă de reporterii EVZ MONDEN

Puţin cam direcţi- vezi ce s-a întâmplat între Andrei si Gabi, reporterii EVZ si Oana Roman

Oana Roman – gest incredibil faţă de reporterii EVZ MONDEN
Oana Roman - gest incredibil faţă de reporterii EVZ MONDEN

Oana Roman este o prezenţă constantă în peisajul monden încă din anii ’90, dar de câţiva ani s-a transformat într-un personaj de bancuri,ironizat de colegi, dar şi de public.

De fapt , Oana Roman este recunoscută ca fata fostului premier, Petre Roman, dar şi pentru că a fost prietenă cu diverse  vedete. Am stat să ne gândim ce motive am avea pentru a o aprecia, care sunt calităţile ei şi deşi suntem convinşi că există câteva, ca simpli spectatori nu le reperăm uşor.

Cele mai multe ironii care o au în centru pe Oana Roman fac referire la înfăţişarea ei şi la problemele pe care le are cu greutatea.  Până la urmă,  sunt multe persoane publice care au  kilograme în plus , dar asta le oferă un soi de farmec. Am ajuns la concluzia că Oana Roman nu este ironizată pentru greutate, ci pentru o atitudine superioară nejustificată.

Să fie o întâmplare  sau aşa se comportă Oana Roman?

10414511_576045042511582_3009159708341128345_n

În urmă cu puţin timp, am fost invitaţi la petrecerea VIVA Garden Party pentru a celebra 10 ani de la prima apariţie a revistei. Au fost foarte multe vedete prezente la eveniment şi ca  la orice petrecere oamenii socializează, se cunosc, fac schimb de păreri. Am întâlnit-o şi pe Oana Roman, am mers să o salutăm  şi să vorbim , mai ales pentru faptul că era singură şi uşor neintegrată. Politicoşi, ne-am prezentat, dar ghiciţi? Oana Roman, prost dispusă, s-a strâmbat şi a întors deloc elegant spatele.  UPS!  Te întrebi dacă ai greşit cu ceva, poate ai ajuns într-o altă locaţie, nu la petrecere. O urmăreşti puţin cu privirea şi la puţin timp, o auzi, la fel de morocănoasă,  cum se plânge de faptul că cineva a călacat-o din greşeală pe rochie. Ne simţim şi noi mai bine, zâmbim?

E  clar că dacă ieşi în lume şi mai ales, dacă eşti persoană publică, ai nevoie de o atitudine potrivită,  să ştii să te vinzi, să te comporţi simpatic şi să îţi faci prieteni, nu?

Acceptăm şi faptul că unii nu vor să socializeze, dar treci cu vederea, pentru că sunt oameni uimitori care au calităţi enorme, calităţi de care te bucuri indiferent de ce atitudine au. În cazul Oanei nu reperăm calităţile acestea uimitoare, dar fie.

 

La final, ca notă directă, poate era bine să o anunţe cineva că  nu se terminase mâncarea !! :)) Glumele sunt justificate, nu de înfăţişare, ci atitudine. Din partea noastră, ne vedem la toamnă, eşti corigentă.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X