Oana Roman, DEZVALUIRI despre SORA EI VITREGA. Vedeta a vorbit despre SECRETELE FAMILIEI: „Eu am avut frustrari…”

Oana Roman, DEZVALUIRI despre SORA EI VITREGA. Vedeta a vorbit despre SECRETELE FAMILIEI: „Eu am avut frustrari…”
Oana Roman, DEZVALUIRI despre SORA EI VITREGA. Vedeta a vorbit despre SECRETELE FAMILIEI: "Eu am avut frustrari..."

Daca relatia lui Petre Roman cu fiica lui, Oana, a fost una mediatizata, despre care s-au spus multe, nu asta s-a intamplat si cu relatia acestuia cu Catinca Zilahy, fiica Mioarei dintr-o alta casnicie.

Dupa spusele Oanei, desi tatal sau a tinut-o din scurt, se pare ca in ceea ce o priveste pe Catinca, fostul premier nu a fost un parinte exigent. Pe langa aceasta marturisire, Oana Roman a dezvaluit in emisiune ei de pe Facebook cateva secrete ale familiei.

„Diferenţa de vârstă dintre mine şi Catinca este foarte mare, de 9 ani. (…). Eram din generaţii diferite, eu am avut frustrări, când eram mai mică, nu puteam merge la petreceri. La un moment dat diferenţa de vârstă nu a mai contat. Mama este foarte deşteaptă şi a reuşit să ne împace pe toţi. Tatăl Catincăi este un om la care eu ţin foarte mult. El contează foarte mult în familia noastră”, a relatat vedeta  in cadrul emisiunii „Oana punct Roman”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X