Oana Roman a cedat.  De fiecare dată când are ocazia și este întrebată de relația pe care o are cu tatăl său, Oana Roman nu ezită și spune tuturor care este adevărul.

Întrebată de un fan pe pagina sa de socializare, în ce relații mai este cu tatăl său deși în ultimii ani nu prea își mai vorbesc.

„Da. Mi-aş fi dorit să fie mai mult decât ok. Nu este din motive absolut independente de voinţa mea”, este răspunsul Oanei Roman.

Reamintim că amintirile din copilărie au marcat-o pe Oana Roman. Vedeta dezvăluit în exclusivitate pentru VIVA! faptul că a suferit foarte mult din cauza tatălui său.

Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi suna apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa.

Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a spus Oana Roman.