Oana Roman, despre ”PROPUNEREA” de a deveni om politic! „Eu nu mi-am dorit să fac politică niciodată. Nu-s bună, pentru că nu-s diplomată deloc, eu spun ce gândesc şi nu ar fi fost un avantaj pentru mine”, a declarat Oana Roman în emisiunea OK!TV.

Chiar dacă este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roma,  Oana a mărturisit  că nu și-a dorit niciodată să calce pe urmele părinților săi. Ea spune că ar fi fost un foarte bun funcţionar, având în vedere că vorbește fluent multe limbi străine şi, mai mult, și-a făcut toate studiile şi specializările peste hotare.

Citește și: Oana Roman rupe tacerea! Adevarul despre casnicie: "Nu este o rusine"

„Am primit propuneri pe care le-am refuzat. Nici măcar nu m-am dus să lucrez la stat. Eu aş fi putut fi, de exemplu, un excelent consilier de comunicare în orice minister sau la o primărie din Bucureşti sau în orice structură de genul ăsta. Aş fi fost un foarte bun funcţionar în Ministerul de Externe, având în vedere că vorbesc atâtea limbi străine şi că mi-am făcut toate studiile şi specializările în străinătate. N-am făcut asta. Cred că dacă m-aş fi înscris la un concurs la Externe, nu l-aş fi luat. Chiar dacă aş fi trecut examenul, sunt convinsă că oamenii ăia nu m-ar fi lăsat să lucrez acolo, pentru că mulţi ştiu că eu sunt extrem de scrupuloasă şi dacă aş vedea orice lucru în neregulă l-aş scoate la suprafaţă şi ei ştiu că le-ar fi viaţa grea cu mine”, a adăugat ea.

În aceeași emisiune, soția lui Marius Elisei a mărturisit că a lucrat numai în mediul privat și nu a avut niciodată contracte cu statul român: „Am lucrat numai în privat, n-am avut contracte cu statul, nu am luat un leu de la stat în viaţa mea, în afară de alocaţia Isabelei – nici măcar indemnizaţie de creşterea copilului n-am luat. Deci sunt foarte clean din acest punct de vedere, nu datorez nimic statului român”, a mai spus vedeta.