Oana Roman, CONFESIUNI SFASIETOARE! Vedeta a vorbit despre o perioada NEAGRA a vietii sale: „Dumnezeu mi-a trimis un semn…”

Oana Roman, CONFESIUNI SFASIETOARE! Vedeta a vorbit despre o perioada NEAGRA a vietii sale: „Dumnezeu mi-a trimis un semn…”
Oana Roman, CONFESIUNI SFASIETOARE! Vedeta a vorbit despre o perioada NEAGRA a vietii sale: "Dumnezeu mi-a trimis un semn..."

Oana Roman, CONFESIUNI SFASIETOARE! Vedeta a vorbit despre cea mai NEAGRA perioada a vietii sale: „Dumnezeu mi-a trimis un semn…”

Oana Roman s-a confesat in fata fanilor sai! Vedeta a oferit dezvaluiri dureroase despre perioadele mai putin placute prin care a trecut.

Marturisile emotionante ale Oanei Roman au luat nastere de la faptul ca fiica sa ii deseneaza in permanenta un curcubeu mamei sale, desene care au o semnifiecatie patrunzatoare pentru vedeta.

„Curcubeul meu! Isabela desenează mereu curcubee! Nu știu din ce motiv are o pasiune pentru ele! Și destul de des îmi face cadou câte un desen cu un curcubeu. Ea nu știe încă ce relație specială am eu cu curcubeul. Este semnul pe care l-am primit atunci când m am luptat cu moartea.

Nu știu dacă am mai povestit vreodată, dar am trăit atunci un moment divin. Eram la terapie intensivă deja de 3 zile, după operația pe care am suferit-o pentru a mi salva viața după ce am născut în 2014. Am suferit o operație care a durat 8 ore. Când m-am trezit eram plină de tuburi și aveam zeci de puncte de sutură pe abdomen. După 3 zile pe un pat de reanimare simțeam că nu mai am aer și că mă sufoc. Am făcut un atac de panică și am rugat asistentele să mă scoată la aer măcar câteva minute. Nu prea au vrut. Eram conectată la multe aparate ai aveam tuburi peste tot. Aveam un cateter venos central, sondă urinară, vreo 4 tuburi de dren.

Le-am implorat și au fost de acord să mă pună într-un scaun cu rotile și să mă ducă pe hol, unde era o mică terasă. Mi-au spus că afară plouă și că doar vor deschide ușa că să iau un pic de aer și să văd cerul. Era tot ce mi doream. Și când am ajuns la ușă și au deschis-o , afară nu mai ploua, și primul lucru pe care l-am văzut pe cer a fost un imens curcubeu! Atunci am știut că Dumnezeu mi-a trimis un semn, că voi fi bine și că viața mea va fi minunată alături de copilul nou-născut care mă aștepta acasă !”, a mărturisit Oana Roman.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X