}

Oana Roman are un MESAJ IMPRESIONANT pentru tatăl ei: “Mă uit la poza asta de la aniversarea ta de 60 de ani. Ultima petrecută cu familia ta…”

Oana Roman are un MESAJ IMPRESIONANT pentru tatăl ei: “Mă uit la poza asta de la aniversarea ta de 60 de ani. Ultima petrecută cu familia ta…”
Oana Roman are un MESAJ IMPRESIONANT pentru tatăl ei: “Mă uit la poza asta de la aniversarea ta de 60 de ani. Ultima petrecută cu familia ta...”
Autor:

Oana Roman are un mesaj impresionant pentru tatăl ei, Petre Roman, care a împlinit astăzi 72 de ani. Fiica lui nu a uitat să-i transmită la mulți ani, însă își reprimă emoțiile și îi reamintește tatălui său cât de fericiți erau în urmă cu 12 ani, pe vremea când erau uniți și fericiți.

„La mulți ani tata! Să ne trăiești sănătos si împlinit! Ma uit la poza asta de la aniversarea ta de 60 de ani ! Ultima petrecută cu familia ta! Ai ramas neschimbat ca si cum timpul nu a trecut peste tine! Să rămâi forever young!”, a scris Oana Roman pe contul de socializare.

Recent, Oana Romana făcut o mărturisire șocantă despre tatăl ei. Prezentatoarea tv a vorbit în cadrul unei emisiuni online, despre o întâmplare care i-a marcat toată viața. Teribila aventură a avut loc în luna iulie a anului 1990.

“În ceea ce o privește pe Regina Sofia, eu am o amintire foarte frumoasă, pentru că în momentul în care tata a devenit prim ministru, regele Juan Carlos și Sofia erau deținătorii coroanei și regina a urmărit imaginile cu Revoluția din 1989 și a aflat că tata este jumătate spaniol, pentru că bunica mea, mama lui tata era spanioloaică. Noi avem și astăzi rude care trăiesc în nordul Spaniei.

După Revoluție, una dintre vizitele oficiale pe care tata le-a întreprins în Occident, a fost la Madrid, la invitația oficială a prim ministrului de atunci, Felipe Conzales. Tata ne-a spus atunci că nu ne ia cu avionul oficial, pentru că nu i se pare ok și lumea o să comenteze . Mi-a spus: “Am hotărt ca tu și mama să faceți o călătorie cu trenul”.

Astfel că, în luna iulie 1990, eu și mama am plecat la Madrid cu trenul. Am făcut aproape o săptămână pe drum. Tata ne-a trimis în această călătorie, fără pază. Începuse războiul din Spania, iar noi prima oprire am avut-o la Belgrad, unde nu ne-au dat voie să ne dăm jos din tren. Când am ajums în Spania, am fost preluate de cineva din partea guvernului Spaniol. Deși tata ar fi putut să facă orice, pentru că se afla într-o vizită oficială, a preferat totuși și ne trimită pe mine și pe mama cu trenul”, a povestit Oana Roman în cadrul emisiunii online OanaPunctRoman.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X