Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. La 43 de ani, fiica lui Petre Roman, cu care nu mai are o legătură strânsă, dorește să slăbească. Ea a reușit să scape de câteva kilograme cu două lucruri.

„Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului…”

“Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva”, a scris Oana Roman pe contul de Instagram.

Slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

“Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a mai scris vedeta.