Oana Roman a RĂBUFNIT! De-a lungul timpului, Oana Roman a ținut tot felul de diete, însă de data aceasta regimul pe care îl ține a dat roade și nu se mai opreste din slabit.

La nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea, Oana Roman a purtat o rochie superbă ce i-a pus în evidență silueta. Vedeta a primit aprecieri pozitive, dar și negative din partea admiratorilor care au acuzat-o pe Oana Roman că și-ar fi editat fotografiile.

Soția lui Marius Elisei nu a rezistat tentației și a venit cu o replică acidă și foarte dură care a făcut deliciul internauților: „Băi, ce ai subțiat poza, las-o natural că știm cum ești!”, a scris un utilizator în dreptul fotografiei, iar replica vedetei a fost pe măsură: „Singurul lucru subțiat e creierul tău”, a scris Oana Roman pe contul său de Facebook.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Oana Roman a reusit sa slabeasca șase kilograme cu ajutorul unor proceduri de remodelare corporală. Pe lângă acest lucru, vedeta a mărturisit că ține o dietă și face sport.

„După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a anuntat Oana Roman.