Oana Radu rupe tacerea! Invitata in emisiunea ‘La Maruta’, difuzata de Pro TV, artista si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri incredibile.

Oana Radu se numără printre cântărețele care își țin viața privată departe de ochii lumii. Însă când se împrăștie zvonuri nefondate despre viața ei privată, ea iese la TV și încearcă să lămurească totul.

La aproape trei luni de când iubitul Oanei Radu s-a stins, au apărut informații potrivit cărora îndrăgita cântăreață ar avea un nou iubit. Cântăreaţa este satula de speculatii, motiv pentru care s-a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume.

Mi-am dat seama că trebuie să devin cea mai bună versiune a mea.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Foarte multă lume m-a judecat că mi-am refăcut viața după moartea iubitului meu și că mie îmi arde de slăbit și de mers la sală după ce iubitul meu a murit. Dar mi-am dat seama că dacă eu am trăit, pentru că puteam să fiu și eu cu el când a fost incendiat și puteam muri și eu, dar am trăit și atunci mi-am dat seama că trebuie să devin cea mai bună versiune a mea.

El și-a dorit asta pentru mine

Știu sigur că și el și-a dorit asta pentru mine, și-a dorit să slăbesc, să fiu bine, să-mi refac viața. Dacă aș fi putut să-mi dau viața ca să trăiască el, aș fi făcut-o.

Dacă cineva m-ar fi întrebat, atunci când era în spital dacă vreau să trăiască el sau mama mea, aș fi ales să trăiască el, fără să mă gândesc, atât de mult l-am iubit. Dar, din păcate, el nu a trăit și viața trebuie să-și urmeze cursul, trebuie să merg înainte.

Cu familia lui nu mai țin legătura pentru că la început stateam non-stop cu el la spital, dar apoi am început să am grijă și de mine, să merg la sală și mergeam la spital dimineața și seara și atunci părinții lui s-au supărat pe mine.