Oana Radu, DEZVALUIRI TERIFIANTE dupa ce iubitul sau a fost incendiat: “Spunea ca este Satana. A explodat si a luat foc”

Chiar daca este daramata de durere, Oana Radu si-a gasit puterea sa vorbeasca despre despre iubitul sau care a fost incendiat. Potrivit spuselor artistei, tanaraul se afla acum in stare critica la Spitalul Floreasca din Capitala.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean?

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt.

Acum este în comă indusă, pentru că rănile i-ar face rău dacă ar fi treaz. Este între viaţă şi moarte. Încă nu ştim ce se va întâmpla, medicii sunt foarte rezervaţi. Medicii nu vor să ne dea speranţe şi nici nu vor să ne sperie. Sperăm să fie bine. Nu se poate să-l văd. El are imunitate zero, cu arsuri pe 75 % din corp şi este izolat şi protejat de mediul înconjurător”, a spus Oana Radu, potrivit Ciao.