În luna septembrie a anului trecut, iubitul Oanei Radu a fost incendiat de un vecin. El a murit pe 7 septembrie, la Spitalul Floreasca din Capitală. De atunci, cântăreața a evitat să discute public despre situația de cuplu.

Pentru că s-a săturat să mai fie criticată, într-o emisiune de la Kanal D, Oasna Radu a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante, despre Alin.

Oana a precizat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!Celebrities” că ea și fostul iubit erau deja despărțiți de un an, însă stăteau în aceeași casă pentru că îi era milă și foarte greu să îl dea afară din casă și din viața ei.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Oamenii m-au judecat foarte mult și ei nu știu ce înseamnă să te confrunți cu așa ceva (…) Nu am vrut să vorbesc despre cineva care nu mai este, să vorbesc despre cineva care a fost doi ani de zile în viața mea.

Oamenii m-au arătat cu degetul pentru că am făcut publică relația cu iubitul meu după trei luni de zile de la moartea iubitului meu. Ceea ce oamenii nu știu este că nu mai aveam o relație de un an de zile. Stăteam în aceeași casă. Îmi era milă să scot din viața mea un om care m-a făcut la început bine și apoi foarte mult rău. Și nu vreau să vorbesc despre un om care nu mai este, dar mi-a fost foarte greu”, a povestit vedeta, potrivit wowbiz.ro.

După ce el a murit am aflat că mă înșela

Mai mult, după moartea iubitului, cântăreața a aflat că acesta o înșela: „Cât el a fost în spital, aș fi preferat să mor eu și să trăiască el. Noi n-aveam o relație ok, dar nu l-aș fi dat afară din casă. Am refuzat să-l dau afară din viața mea, au fost și lucruri bune în relația noastră. Eu după ce el a murit am aflat că mă înșela. Eu am fost singura care a muncit. Mă duceam la concerte plângând. Mă sunau oameni cărora el trebuia să le ofere bani”.