Oana Radu a rupt tăcerea. După tragedia prin care a trecut, Ona Roman s-a atașat extrem de tare de antrenorul personal, care ulterior i-a devenit și iubit. Drept mulțumire, aceasta i-a scris un mesaj de mulțumire.

Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări

Cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, cântăreața i-a transmis un mesaj emoționant iubitului său.

“Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viață! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu. M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia dar și pe cei apropiați”, a scris Oana Radu pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a iubitului său.

Oana Radu a rupt tăcerea. “Nu mi-am imaginat că pot merita”

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merita vreodată! Atât de fericită încât nu mă gândesc decât la prezent. Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi, și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut, sau am pierdut.. Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este în schimb un mare păcat să judeci!”, a scris cântăreața.