Oana Radu a rupt tăcerea!  Deși a negat vehement speculațiile care au luat amploare după ce s-a afișa din ce în ce mai mult cu antrenorul ei de fitness, Oana Radu s-a hotărât să ofere detalii pe rețelele de socializare. Iată adevărul despre relația pe care o are cu Cătălin Dobrescu.

Oana Radu a rupt tăcerea! Recent, Oana Radu a trecut prin momente critice atunci când iubitul ei de atunci, Alin, a încetat din viață după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov.

Oana Radu a rupt tăcerea! „Pai parca nu formai un cuplu cu antrenorul tau, acum sunteți?”, „A reușit să-l uite mai repede.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

La câteva luni distanță de la tragedia care i-a marcat viața, fosta concurentă de la „Vocea României” și-a refăcut viața amoroasă alături de antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu.

Ea și-a oficializat relația și a publicat în mediul online câteva imagini, însă s-a lovit de un val de critici din partea fanilor săi.

 „Pai parca nu formai un cuplu cu antrenorul tau, acum sunteți?”, „A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu mi-au trebuit 2 ani să-mi fac alta relație, iar de uitat nu am cum să-l uit”, au fost câteva dintre comentariile admiratorilor.

Mai mult, internauții au observat că în dreptul unei fotografii cu ei împreună scria că a fost făcută în noimebrie, semn că a mințit atunci când spunea că nu formează un cuplu cu el pe atunci.

Daca te uiți la el pe profil prima poza împreună e in noiembrie deci da …

„Daca te uiți la el pe profil prima poza împreună e in noiembrie deci da … cât timp a apărut la televizor zicea că nu, și ce suferea și plangea”, „Pai ce vrei sa facă? De întors iubitul ei nu se va mai intoarce din pacate…normal ca are dreptul să își refacă viața, mai devreme sau mai tarziu”, „Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, sunt alte comentarii de pe Instagram, potrivit click.ro.