Oana Radu a revenit la 104 kilograme! Cum arata artista si ce decizie a luat: “Ma lupt cu anxietatea si atacurile de panica”

Oana Radu a trecut printr-o perioada dificila, a ales sa se retraga din lumina reflectoarelor, iar acum a dezvaluit motivul deciziei sale. Artista a avut parte de momente tulburatoarea, iar anxietatea a condus-o pe marginea prapastiei.

Oana Radu a ajuns din nou sa se ingrase, ajungand sa cantareasca 104 kilograme. Pentru ca nu se simtea deloc bine in pielea ei, cantareata a luat rapid o decizie si a reusit sa slabeasca 30 de kilograme in doar 50 de zile. Aceasta a ajuns la 74 de kilograme, insa nu are de gand sa se opreasca aici.

Citește și:

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă.

Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc’, a explicat Oana Radu pe blogul sau.

Citește și:

Inca din prima zi in care a inceput procesul sau de slabire, Oana Radu a filmat un jurnal video si l-a urcat pe canalul sau de YouTube.

„Slăbisem până la 57 de kilograme și m-am reîngrășat. După cum știe toată lumea, trec prin cea mai dificilă perioadă a vieții mele, dar încă nu am putere să vă povestesc mai multe’, a spus Oana, facand referire la pierderea iubitului ei, la inceputul lui septembrie.

„Am decis să fac ceva cu viața mea și să slăbesc. Acum patru ani, când am reușit să slăbesc, credeam că toată lumea e a mea, că orice lucru mi se cuvine, însă nu este așa. Suntem, cu toții, niste frunze în vânt, și mi-am dat seama, de fapt, ce e viața’, spune Oana.

Citește și:

„M-am gândit așa: dacă eu trăiesc și respir, văd și pot face atâtea lucruri, sunt înzestrată cu un talent de la Dumnezeu, nu pot să mă abțin de la mâncare? Chiar atât de slabă sunt? Chiar nu pot să fac asta pentru mine? Ba da, pot să o fac! Mi-aș dori ca programul meu de slăbit să funcționeze și la voi și sunt sigură că, dacă veți face ceea ce am scris eu acolo, veți avea rezultate super! Știu că mă vor certa nutriționiștii, dar ca să nu se ajungă aici, vă spun că eu sunt un om care toată viața s-a luptat cu kilogramele și pur și simplu mi-am creat un stil de viață extrem de sănătos și de strict pe care vi-l recomand și vouă!’

„Cel mai important lucru este să fim sănătoși și să gândim pozitiv!’, mai adauga Oana Radu in video postat pe Youtube.