Oana Pellea a fost blestemata! Actrita a fost lovita de un val de critici dure in urma unui mesaj aparut pe pagina sa de socializare, in legatura cu felul in care a fost comentata moartea Cristinei Topescu.

Celebra actrita a fost aspru criticata si a primit zeci de mesaje violente, dupa ce si-a spus parerea despre modul in care a fost comentata moartea Cristinei Topescu.

Cum arata unul dintre mesajele dure pe care Oana Pellea le-a primit

“Esti o greseala genetica a marelui actor. Nici in fata mortii nu ai pic de bun simt. Esti o mare JAVR.A Daca te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor.Iti doresc din toata fiinta mea sa ai parte de un sfarsit cat mai neplacut si cat mai curand. Doar PAMANTUL o sa-ti inchida BOTUL ala SPURCAT si plin de VENIN….. JAVRA!!!”, citeaza protv.ro.

Mesajul Oanei Pellea despre moartea Cristinei Topescu

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

„Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viață. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentați moartea… Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă.

Mesaj către țoti cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Topescu… vă asigur de tot disprețul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă… toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul… după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat…”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Ultimul mesaj publicat de celebra actrita

Recent, actrita a publicat o postare, tot pe pagina de socializare, in care marturiseste ca a primit „sute de mesaje de iubire” de la urmaritorii sai.