Oana Mizil a născut! Vezi ce face fetiţa ei şi a lui Marian Vanghelie

Oana Mizil a născut! Vezi ce face fetiţa ei şi a lui Marian Vanghelie
Oana Mizil a născut! Vezi ce face fetiţa ei şi a lui Marian Vanghelie
Autor:

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a trecut astăzi prin momente emoționante. Iubita sa, Oana Mizil, a adus pe lume o fetiță, la o clinică privată din Capitală. Fetiţa se simte excelent!
Oana Mizil și Marian Vanghelie au devenit părinții unei fetițe. Cei doi au ajuns împreună în această dimineață la o clinică privată din Capitală. Cei doi au declarat că sunt nerăbdători să-și cunoască copila.

oana si marian
Cu zâmbetul pe buze, Oana Mizil a declarat că nu știe nicio superstiție legată de această zi, singurul lucru care ar putea avea o însemnătate ar putea fi cifra 3, ce ar putea prevesti faptul că ar putea să aibă 3 copii cu Marian Vanghelie.
Marian Vanghelie a reușit să-i înduplece pe judecătorii și aceștia i-au permis să-și asiste iubita la naștere și să facă demersurile necesare pentru ca fetița să-i poarte numele.
„Nu am fost la ecograf, că nu am reuşit să ajung la ecograf, că eu am avut o vacanţă de patru luni. M-au ajutat unii să am o vacanţă de patru luni. Am fost în cantonament patru luni şi n-am reuşit. Mi-aş fi dorit să fiu şi la ecograf”, a fost regretul fostului edil.
Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.
Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA, în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X