Vedetă din România. Soțul ESTE PE MOARTE, dar ea vrea un copil: „Vreau să mă inseminez”

Viorel Lis, alături de soția sa, Oana Lis
Vedetă din România. Soțul ESTE PE MOARTE, dar ea vrea un copil: "Vreau să mă inseminez"

Probleme lor sunt foarte serioase. Starea lui de sănătate este foarte gravă, dar și ea, care este mult mai tânără, a mers recent la medic, de teamă că ar avea o tumoare pe creier.

Viorel și Oana Lis au tot mai multe apariții în emisiuni TV, în cadrul cărora se plâng de diferite probleme de sănătate. La Viorel Lis, acestea sunt reale. La Oana Lis, mai mult imaginare.

Pentru că Viorel Lis vorbește tot mai mult despre moarte, Oana Lis a căzut în depresie. Pentru ea, singurul sprijin ar fi un copil. Tocmai de aceea, Oana Lis este determinată să rămână însărcinată. Ea speră să aibă un copil după un tratament de fertilizare. Însă, nu a refuzat nici ideea adopției.

„Eu sunt singură, nu mă sună nimeni să mă întrebe daca îmi este bine, dacă îmi este rău. Doar un copil m-ar face să găsesc puterea să merg mai departe. Vreau fie să mă inseminez, fie să înfiez un copil. Nu îmi mai vine să ies din casă, pentru că nu am de ce. Dacă rămân fără Viorel, pentru ce mai trăiesc?”, a declarat Oana Lis în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X