Oana Lis trece prin momente cumplite. Din păcate, este vorba de fostul edil al Capitalei

Starea de sănătate a soțului său, Viorel Lis, este una precară. Oana Lis a declarat că merge cu greu și abia mai articulează cuvintele.

“Lui Viorel nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Obosește dacă spune ceva. Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă și abia mai se deplasează. Ce să spun…nu poate să mai comunice cu mine decât prin semne și, uneori, în cazuri fericite, în șoaptă”, a spus Oana Lis, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Mirela Vaida a izbucnit! Se cere demisia unui politician: Cum vă permiteți? E strigător la cer! Mi se pare rușinos ce faceți!

Pe lângă problemele de sănătate ale fostului edil, cei doi au mari probleme mari financiare, iar vedeta a recunoscut acest lucru și încearcă prin toate mijloacele să se redreseze. Mai mult, aceasta a recunoscut că a băgat la păcănele și a câștigat 40 de lei, pentru a-și putea cumpăra o cafea.

Soția fostului edil al capitalei a făcut primele declarații:

„Eu m-am obișnuit cu ideea că nu prea mai avem bani, au fost zile când nu am avut ce mânca. Lumea zice ca eu vin și mănânc pe la evenimente, dar toți banii se duc pe medicamentele lui Viorel. Am avut acum cheltuieli suplimentare cu facultatea mea de Psihologie. Am început și eu să bag la păcănele. Ultima dată am câștigat 40 lei, bani de cafea. Ce vacanțe?! Nu-mi mai amintesc de când nu am mai ieșit din București, avem un an cred”, a spus Oana Lis, potrivit Click!