Oana Lis, speriată că are o TUMOARE LA CREIER. Ce spun doctorii?

Oana Lis
Oana Lis, speriată că are o TUMOARE LA CREIER. Ce spun doctorii?

Oana Lis este copleșită! Pe lângă problemele grave de sănătate a lui Viorel Lis, faptul că nu are prieteni apropiați cu care să vorbească și teama de a nu rămâne văduvă, Oana Lis se teme să nu aibă o tumoare la creier. Soția lui Viorel Lis, fost primar al Capitalei, s-a panicat după ce a început să nu-și mai simtă jumătate de față. În plus, ea acuză dureri mari de cap.

Oana Lis: „Mi-e frică să mor înaintea lui Viorel!”

Pentru a scăpa de îndoieli, Oana Lis s-a programat la o tomografie.

„Vreau să îmi fac analiza la cap pentru că niciodată nu am avut dureri de cap. De o lună jumate, mă doar rău la ceafă şi nu cedează, mă trezesc dimineaţa aşa. Mă doare şi sprânceana dreaptă, nu pot să ating. Îmi simt umflată jumătate de faţă. Mi-e frică să mor înaintea lui Viorel”, a declarat Oana Lis, pentru Click.ro.

După ce făcut tomografia, medicul i-a spus că nu are motive de îngrijorare. El a precizat că rezultatele finale vor fi gata în câteva zile, însă, în opinia lui Oana Lis nu are o tumoare la creier.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X