}

Oana Lis socheaza din nou! „Nu m-am mai epilat inghinal de când n-am mai făcut sex”. Uite in ce IPOSTAZA s-a fotografiat VEDETA (FOTO)

Oana Lis socheaza din nou! „Nu m-am mai epilat inghinal de când n-am mai făcut sex”. Uite in ce IPOSTAZA s-a fotografiat VEDETA (FOTO)
Oana Lis socheaza din nou! "Nu m-am mai epilat inghinal de când n-am mai făcut sex”. Uite in ce IPOSTAZA s-a fotografiat VEDETA (FOTO)

Fiind cunoscuta pentru faptul ca este directa si spune mereu tot ceea ce ii trece prin cap, Oana Lis a reusit sa socheze din nou!

Oana Lis, sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a reusit din nou sa isi uimeasca fanii de pe pagina sa de socializare.

In timpul unei vizite la un salon de infrumusetare, Oana Lis a luat o peruca voluminoasa si creata, pe care si-a asezat-o in dreptul zonei intime.

Oana s-a fotografiat si a urcat imaginea pe contul sau de socializarea, bineinteles, insotita de un comentariu in stilul sau caracteristic.

“Nu m-am mai epilat inghinal de când n-am mai făcut sex…Daa nu, că n-a trecut așa mult timp!!!….??☺???????☺?”, este mesajul care a aparut in dreptul fotografiei, potrivit Libertatea. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X