}

Oana Lis, primele DEZVALUIRI despre starea fostului EDIL al Capitalei: „Lui Viorel i se dăduse gura într-o parte, erau semne evidente…”

Oana Lis, primele DEZVALUIRI despre starea fostului EDIL al Capitalei: „Lui Viorel i se dăduse gura într-o parte, erau semne evidente…”
Oana Lis, primele DEZVALUIRI despre starea fostului EDIL al Capitalei: "Lui Viorel i se dăduse gura într-o parte, erau semne evidente..."

In urma unui accident vascular cerebral suferit, Viorel Lis se afla internat in spital, iar medicii au hotarat au hotarat sa il mai tina cateva zile sub supraveghere.

„El nu-și dă seama. Contează ca familia să vadă semnele și să-l ducă la spital. Viorel voia acasă, voia să se culce și zicea că o să-i treacă. De câteva zile îi era rău și dormea excesiv de mult, avea o somnolență exagerată. Am fost la neurolog ieri și culmea, chiar atunci s-a întâmplat. I se dăduse gura într-o parte, nu mai putea să vorbească, erau niște semne evidente”, a spus Oana Lis.

„E bine că am ajuns în timp util la spital. Acum e la terapie intensivă, medicii sunt foarte drăguți. Sper că se face bine.”, a mai adaugat Oana Lis.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X