Oana Lis nu ii indeplineste ultima dorinta lui Viorel Lis! Ce i-a cerut fostul edil inainte sa moara

Oana Lis refuza sa ii indeplineasca ultima dorinta a lui Viorel Lis! Sotia fostului edil al Capitalei a dezvaluit cum isi doreste partenerul sau de viata sa o vada inainte sa moara.

Prezenta in cadrul unei emisiuni TV, Oana Lis a marturisit ca sotul ei vrea sa o vada gatind.Oana a mai declarat ca la televizor pozeaza in gospodina, iar acasa comanda de la catering.

Cred că e ultima lui dorința, să mă vadă pe mine gătind.

„Sunt gospodină doar la televizor, mai fac chestii ușoare. Cumpăr mâncare de la catering, o încălzesc. Inhtre mine și Viorel este război pe dulciuri. Cred că e ultima lui dorința, să mă vadă pe mine gătind.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

El m-a cucerit, mă ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a învățat prost, să mănânc la restaurant. Nu credeam că o să stau atâta timp cu Viorel.

Când pleca bunica mea la târg, îmi lasă treaba de făcut și eu aveam diferiți băieți și îi chemăm la mine, băieții îmi spuneai porumbii în patul, cineva îmi tăia găinile. Viorel îmi gătea la începutul relației, dar acum e obositor”, a spus Oana Lis la o emisiune tv, citeaza ciao.ro.