Oana Lis, MESAJ TRANSANT: „Lăsați-mă dracu’ în pace și să mă pupați în …” Uite motivul INCREDIBIL pentru care a IZBUCNIT

Oana Lis
Oana Lis, MESAJ TRANSANT: "Lăsați-mă dracu' în pace și să mă pupați în ..." Uite motivul INCREDIBIL pentru care a IZBUCNIT

Oana Lis face parte din categoria vedetelor care se simt bine in pielea lor, in ciuda faptului ca a pierdut lupta cu kilogramele in plus. Fiind vesnic in vizorul rautaciosilor, care ii dau mesaje si o jignesc, in cadrul unei emisiuni TV, sotia fostului edil al Capitalei s-a hotarat sa transmita un mesaj transant tuturor celor care ii adreseaza cuvinte nepotrivite.

Se pare ca Oana Lis trece printr-o perioada grea. Pe langa starea precara de sanatate pe care o are sotul sau, vedeta se confrunta si cu probleme mari cu banii.

Mai mult decat atat, Oana Lis a vorbit deschis despre perioada pe care o traverseaza si a povestit cum a ajuns sa se certe pentru trei lei cu angajata unei patiserii, informeaza Cancan.

În primul rând, o să încerc să vorbesc frumos, că suntem la televizor. Atunci când cineva se gândește să intre pe pagina mea și să mă jignească, să se uite frate întâi la ei. Văd și eu oameni mai urâți decât mine, mai grași, dar eu nu îi jignesc.

Toți se iau de mine că de ce mănânc. Frate, mănânc pe banii mei și îmi place să mănânc, mereu am recunoscut. Le dau block la toți, inclusiv în viața reală, am renunțat la câteva persoane apropiate pentru că erau negativiste, îmi spuneau lucruri urâte, care mă întristau. Cu toții avem probleme, dar nu trebuie să-i încărcăm pe ceilalți. Nu e nimeni obligat să ne rezolve problemele. Eu nu sunt o persoană rea, dar până îmi sare țandăra. Mi s-a mai întâmplat să mă înjur cu lumea pe stradă, să mă bat… În ultimul timp sunt foarte stresată din cauza banilor. M-am certat, pentru trei lei, la o covrigărie. Îmi cumpărasem ceva cu o zi înainte și nu îmi dăduseră toate produsele. Am mers ziua următoare și ne-am certat acolo de nu s-a putut. S-au uitat pe camere pentru trei lei! Eu atunci când am bani dau la oamenii care sunt bolnavi, merg și la casele de copii. În ultimul timp avem o grămadă de cheltuieli, pentru că Viorel e bolnav. Viorel a muncit, nu e ca mine, a muncit toată viața, e frustrant să nu poți beneficia de sistemul medical. Țin, așa, tot felul de frustrări în mine…

Mă frate, lăsați-mă dracu’ în pace și să mă pupați în funduleț! Nu înțeleg de ce trebuie să mă faci balenă sau vacă. Le-am zis că vacile sunt drăguțe și folositoare, iar balenele sunt drăguțe. Dacă eu sunt balenă, înseamnă că cine mă vede balenă, e și ea.

Acum sunt supraponderală, dar mă simt bine. Încerc să slăbesc, dar nu pot. Eu, în America, sunt Kim Kardashian. Eu sunt în țara greșită! Pe el, pentru că mă iubește, îl deranjează atunci când vede oameni care se iau de mine. Mă pune la slăbit, nu mă lasă să mănânc, dar mănânc pe ascuns”, a declarat Oana Lis în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X