Oana Lis, însărcinată la 40 de ani? Soţia lui Viorel Lis a făcut anunțul: „Am aflat o veste bună!”

Într-o postare recentă făcută publică în mediul online, Oana Lis a lăsat să se înţeleagă că va deveni mamă pentru prima oară. Ea a spus că este foarte fericită.

Oana Lis, însărcinată la 40 de ani? “Azi sunt happy, am aflat o veste buunaaa!”

“Azi sunt happy, am aflat o veste buunaaa!”, a scris Oana, care nu a dorit să dea mai multe detalii. “Eşti însărcinată?”, a fost întrebarea unei prietene.

“Ar fi minune!!”, a răspuns Oana.

“O veste buna ar fi sa auzim că vei deveni mămică! Eu îți doresc asta din tot sufletul!”, i-a transmis şi Ioana Călugăreanu, o altă prietenă .

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Același subiect a fost tema principal într-un interviu. Soția fostului edil al Capitalei, în vârstă de 40 de ani, spunea că își dorește extrem de tare să aibă un copil.

“Într-adevăr, am 40 de ani şi nu am copii, însă asta îmi oferă timp să mă ocup de mine, momentan. Dar asta nu înseamnă că este târziu. Sunt alte vremuri acum dar, ştii cum este, aştept o minune. Cred că acesta este primul lucru care îţi lipseşte pentru a fi o femeie împlinită. Da, într-adevăr sunt femei care nu vor să facă copii, dar eu nu sunt aşa. În ultimii ani au început să mă atragă copiii, să mă joc cu ei, să mă gândesc la lucrul ăsta pentru că este ceva ce vine din noi. Oricât am spune “nu”, instinctul matern, iubirea de mamă este în noi”, a declarat Oana Lis într-un interviu.

Specialiștii spun că depresia este mai mult decât o afecțiune psihica, iar de-a lungul timpului, Oana Lis a trecut prin asemenea situații. Unul din motive fiind chiar acesta – ca nu a reusit sa devina mama.

“Imi doresc foarte tare sa devin mama. Cred ca asta e cea mai mare dorinta a mea. Insa in 2016 trebuie sa reusesc asta. Vreau sa fac inseminare, dupa Anul Nou voi incepe investigatiile si voi culege toate informatiile de care am nevoie. Asa voi putea sa raman si eu insarcinata si sa devin mama”, a concis soţia lui Viorel Lis.