}

Oana Lis a luat o HOTARARE RADICALA si a recunoscut TOT: „Ce credeţi, că dacă rămân singură o să mă îngrop?”

Oana Lis a luat o HOTARARE RADICALA si a recunoscut TOT: „Ce credeţi, că dacă rămân singură o să mă îngrop?”
Oana Lis a luat o HOTARARE RADICALA si a recunoscut TOT: "Ce credeţi, că dacă rămân singură o să mă îngrop?"

In ciuda faptului ca i-a fost alaturi neincetat sotului sau, problemele de sanatate ale lui Viorel Lis au facut-o pe sotia sa se gandeasca la momentul in care acesta nu va mai fi langa ea.

Diferenta de varsta dintre Oana si Viorel Lis nu mai este un secret pentru nimeni! Asadar, sotia fostului edil al Capitalei si-a luat in calcul ca intr-o zi va ramane vaduva si a recunoscut ca este hotarata sa isi refaca viata dupa ce va suferi marea pierdere.

”Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop? Este ceva normal ca o persoană, dacă rămâne singură, să își refacă viața”, a spus Oana Lis, potrivit B1.

Aparent, Viorel Lis nu este un barbat gelos si acest lucru il confirma chiar sotia sa. Oana a inceput sa isi faca aparitia singura in cadrul evenimentelor la care este invitata, avand in vedere starea precare de sanatate a lui Viorel Lis, care nu este gelos pe actiunile sotiei sale.

„Viorel nu este un bărbat gelos, cum mai zice lumea, el este conștient că o să devin psiholog și că o să am clienți care o să fie și bărbați și că o să trebuiască să lucrez cu ei. În perioadele astea eu o fac pe psihologul cu el, îl întăresc, îl încurajez și îi zic că totul o să fie bine. Plus că Viorel nu mai poate să meargă așa des la evenimente, ne asumăm diferența de vârstă, asta este”, a mai spus Oana Lis.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X